Til toppen

Om oss

Torp Maskin ble etablert av Martin Westbye i 1978 som et landbruksverksted. Firmaet har utviklet seg til å bli en av de ledende innen kombinasjonen brukte og nye traktorreservedeler. Torp Maskin er også importør for Landini traktorer og Valpadana minitraktorer, samt utstyr og redskap til disse i de fleste varianter. Reservedeler og brukte traktorer blir importert direkte fra forskjellige land rundt om i Europa, og vi kan derfor selge våre varer til konkurransedyktige priser.

Vi selger også traktorhjul, dekk, felger, samt Molcon & Schaad tvillingmontering - som vi importerer selv. Foruten å lagerføre nye deler hugger vi også brukte traktorer. Vi forsøker å levere delene samme dag som ordren kommer inn, men pga. demontering kan det gå litt lengre tid med brukt. Vi har importen for Norge på Zuidberg fronthydraulikk, som er en av de mest solgte i Europa. Foruten dette importeres nye og brukte landbruksmaskiner.

Torp Maskin har for tiden 10 ansatte, som alle gjør deres beste for at du skal få den beste service! Se også oversikten over våre forhandlere.

Denne hjemmesiden er utarbeidet for å kunne presentere produktene vi leverer, samt være en informasjonskanal vedrørende tekniske data, enkelte priser osv. Vi forsøker å til enhver tid få oppdatert sidene med det siste utstyret, men ofte kan vi også levere produkter utover det som er med på vår nettside. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du ikke finner.

Våre åpningstider er hverdager: 07.30 - 16.00, torsdager: 07.30 - 18.00. Vi har stengt på lørdager

Vi tar forbehold om prisendringer og evt informasjonsfeil som måtte forekomme på disse nettsidene.

Sjekk også ut Torp Utleie AS sine nettsider, dersom du har behov for å leie utstyr som gravemaskiner, lifter og traktorer.