Til toppen

BATTERILADER DEFA 12V 8A

Produktnummer: DEF700121
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

  • Batterispesifikasjoner: 12 Volt / 4-120 Ah
  • Inngang: 230V vekselstrøm 50-60 Hz
  • Utgangsstrømstyrke: 8A (maks.)
  • Utgangsspenning: 14,4V / 14,7V

 

 

Tilpasser batteriet automatisk

DEFA SmartCharge gjenkjenner batteriet du kopler den til og tilpasser ladingen til batteriets ladenivå, størrelse og til temperaturforholdene rundt uten at det er fare for overladning.

Kun en knapp; av eller på

Fest klemmene på batteriets poler, sett kontakten i et støpsel og trykk inn påknappen. SmartCharge tar hånd om resten! På displayet ser du når jobben er gjort.

 

Funksjonelt display

SmartCharge har et brukervennlig display med baklys for økt lesbarhet. På displayet kan man enkelt lese av statusen på batteriet. Det er også mulighet for å velge høyere ladestrøm for batterier som krever dette.

 

 

Kompakt

 

SmartCharge er enkel, liten og lett med integrert løsning for oppbevaring av ledninger. Kablene kveiles og festes på undersiden og polene festes enkelt på sidene.

 

 

 

 

Enkelt og trygt

SmartCharge gjør det trygt å lade den er kortsluttningssiker og gnistsikker.

 

 

 

Multifunksjonell

SmartCharge kan kobles opp mot en rekke tilleggselementer som vil gi nyttige funksjoner.

 

 

 

 

 

 

I bruk

Verdens enkleste

Fest klemmene på batteriets poler, sett kontakten i et støpsel og trykker inn på-knappen, SmartCharge tar hånd om resten ved og gjenkjenne batteriet du kopler den til og tilpasser ladingen til batteriets ladenivå. SmartChargeTM egner seg for alle 12VBLY/SYRE batterier (også AGM og GELbatterier). Det er også mulighet for å velge høyere ladestrøm for batterier som krever dette.

 

Lading

Når batteriladeren starter vil den iverksette en batterianalyse. Diodelysene vil da vandre opp og ned over batterisymbolet på displayet i 5 sekunder. Deretter vil blinkende lysdioder vise at ladingen pågår. Når batteriet er fullt lyser alle diodene i batterisymbolet og batteriladeren kan kobles fra. Hvis laderen ikke kobles fra batterietnår det er fullt oppladet, går laderen i dvale – som vises ved at alle lys-diodene pulserer sakte.

Hvis det oppdages en feil når som helst under prosessen, går laderen over i feilstatus. Dette vises ved at varseltrekanten blinker rødt. Alle ladesekvenser stoppes.

 

Generelt
Enhet STK
Vekt 0.7 kg