VI HAR REDSKAPENE OG MASKINENE DU TRENGER

Torp Maskin er en familiebedrift som har hjulpet bønder, mekanikere og folk flest siden 1978. Kom innom for en prat eller ta kontakt med oss, da vel!

våre produkterta kontakt

VÅR HISTORIE

Torp Maskin ble etablert av Martin Westbye i 1978 som et landbruksverksted. Firmaet har utviklet seg til å bli en av de ledende innen kombinasjonen brukte og nye traktorreservedeler. Torp Maskin er også importør for Landini traktorer og Valpadana minitraktorer, samt utstyr og redskap til disse i de fleste varianter. Reservedeler og brukte traktorer blir importert direkte fra forskjellige land rundt om i Europa, og vi kan derfor selge våre varer til konkurransedyktige priser.

Hvordan jobber vi?

Vi selger også traktorhjul, dekk, felger, samt Molcon & Schaad tvillingmontering – som vi importerer selv. Foruten å lagerføre nye deler hugger vi også brukte traktorer. Vi forsøker å levere delene samme dag som ordren kommer inn, men pga. demontering kan det gå litt lengre tid med brukt. Vi har importen for Norge på Zuidberg fronthydraulikk, som er en av de mest solgte i Europa. Foruten dette importeres nye og brukte landbruksmaskiner.

Hvem er vi?

Torp Maskin har for tiden 14 ansatte, som alle gjør deres beste for at du skal få den beste service! Se også oversikten over våre forhandlere.

Våre åpningstider er hverdager: 07.30 – 16.00, torsdager: 07.30 – 18.00. Vi har stengt på lørdager

Vi tar forbehold om prisendringer og evt informasjonsfeil som måtte forekomme på disse nettsidene.

NOEN AV KUNDENE VÅRE SIER

HAR DU SPØRSMÅL TIL OSS?

Send oss en melding, så skal vi svare så fort vi får til!